گروه ویژه اقدام مالی: بعید است پاکستان علیرغم تلاشها لیست خاکستری FATF را ترک کند

ژوئن 25, 2021 By CIds35 0

[ad_1]

اسلام آباد
گروه ویژه اقدام مالی (FATF) ، سازمانی که بر پولشویی و تأمین مالی تروریسم نظارت دارد ، امروز آینده پاکستان را اعلام خواهد کرد. امشب تصمیم گرفته می شود که پاکستان در لیست خاکستری FATF باقی بماند یا در لیست سیاه قرار خواهد گرفت. چهار کشور از پنج کشور شرکت کننده در این نشست از کار پاکستان در زمینه تروریسم ناراضی هستند. چین ، که در این نشست شرکت می کند ، تلاش زیادی می کند تا برادر آهنین خود پاکستان را نجات دهد. از سوی دیگر ، پاکستان ادعا می کند که هند از این بستر برای تأمین منافع سیاسی استفاده می کند.

به احتمال زیاد در لیست خاکستری قرار دارد
طبق منابع مرتبط با نشست FATF ، پاکستان را می توان برای شش ماه در لیست خاکستری FATF نگه داشت. در واقع ، در گزارش تهیه شده توسط این نهاد جهانی ، پاکستان تاکنون فقط 26 مورد از 27 نقطه اقدام را تکمیل کرده است. به گفته منابع وزارت دارایی پاکستان ، ناظران بین المللی در نشست آنلاین گروه بررسی همکاری بین المللی (ICRG) ، پیشرفت پاکستان را بررسی کردند.

کدام کشورها درباره آینده پاکستان تصمیم می گیرند؟
این گروه شامل چین ، آمریکا ، انگلیس ، فرانسه و هند است. به گفته منابع ، پاکستان 26 برنامه از برنامه 27 ماده ای FATF را اجرا کرده است. پاکستان امیدوار است که از نشست FATF خبرهای خوبی بدست آورد. در همان زمان ، شاه محمود قریشی وزیر امور خارجه پاکستان ادعا کرد که هند از FATF برای تأمین منافع سیاسی خود استفاده می کند. وی گفت این یک سکوی فنی است و نباید از آن برای منافع سیاسی استفاده شود.

جلسه FATF در مورد پاکستان ، آیا در لیست سیاه قرار می گیرد یا “نایا پاکستان” عمران در لیست خاکستری باقی خواهد ماند؟
پاکستان 26 قانون از 27 قانون FATF را رعایت می کند
منابع می گویند پاکستان با توجه به خروج ایالات متحده از افغانستان احتمالاً در لیست خاکستری باقی خواهد ماند. حداقل دو یا سه ماه دیگر طول خواهد کشید تا پاکستان یک نکته باقیمانده از FATF را تحقق بخشد. در چنین شرایطی ، آمریکا ، هند ، فرانسه و انگلیس آماده اعطای هرگونه آزادی نیستند. از نظر عملکرد ، پاکستان بسیار خوش بین است که خبرهای خوبی از FATF دریافت خواهد کرد.

اگر پاکستان در لیست خاکستری باقی بماند چه تاثیری خواهد داشت؟
اگر حتی در این نشست FATF پاکستان در لیست خاکستری باقی بماند ، در این صورت اوضاع اقتصادی این کشور بیشتر خراب خواهد شد. دریافت کمک مالی از صندوق بین المللی پول (IMF) ، بانک جهانی و اتحادیه اروپا برای پاکستان نیز دشوار خواهد بود. اوضاع در پاکستان ، که در حال حاضر در فقر به سر می برد ، بدتر خواهد شد. کمک های مالی دیگر کشورها به پاکستان نیز ممکن است متوقف شود. زیرا هیچ کشوری نمی خواهد در یک کشور ناپایدار اقتصادی سرمایه گذاری کند.

پاکستان در لیست خاکستری FATF باقی خواهد ماند ، عمران خان باید روزهای بد بیشتری را ببیند
پاکستان در سال 2018 در لیست خاکستری قرار گرفت.
پاکستان در ژوئن 2018 در لیست خاکستری قرار گرفت. حتی در بررسی انجام شده در اکتبر 2018 و فوریه 2019 ، پاکستان خیال آسوده ای نداشت. پاکستان به توصیه های FATF عمل نکرده است. در این مدت ، سازمان های تروریستی در پاکستان از خارج و از این کشور کمک مالی دریافت کردند.

ایران و کره شمالی از قبل در لیست سیاه قرار دارند
در صورت قرار گرفتن در لیست سیاه FATF ، پاکستان در همان گروه ایران و کره شمالی قرار می گیرد ، به این معنی که قادر به وام گرفتن از م institutionsسسات مالی بین المللی مانند صندوق بین المللی پول و بانک جهانی نخواهد بود. همچنین در انعقاد معاملات مالی با سایر کشورها با مشکلاتی روبرو خواهد شد.

پاکستان تا ژوئن در لیست خاکستری FATF باقی خواهد ماند و عمران خان روزهای بدتری را شاهد خواهد بود
FATF چیست
گروه ویژه اقدام مالی (FATF) یک نهاد بین دولتی است که در سال 1989 توسط G7 در پاریس ، پایتخت فرانسه تأسیس شد. وظیفه آن نظارت بر پولشویی ، گسترش سلاح های کشتار جمعی و تأمین مالی تروریسم در سطح بین المللی است. علاوه بر این ، FATF اجرای موثر اقدامات قانونی ، نظارتی و عملیاتی را در مورد موضوع مالی ارتقا می دهد. نهاد تصمیم گیرنده FATF ، مجمع عمومی FATF نامیده می شود. جلسه آن سالی سه بار برگزار می شود.

شما می دانید ماندن در FATF و لیست خاکستری پاکستان به چه معناست
FATF چه کاری انجام می دهد؟
FATF برای شناسایی آسیب پذیری ها در سطح ملی تلاش می کند تا از سیستم مالی بین المللی در برابر سو abuse استفاده محافظت کند. در اکتبر 2001 ، FATF علاوه بر پولشویی ، تلاش برای مبارزه با تأمین مالی تروریسم را نیز آغاز کرد. در حالی که تلاش ها برای مبارزه با بودجه برای گسترش سلاح های کشتار جمعی در آوریل 2012 به دستور کار آنها اضافه شد ، FATF در حال پیگیری پیشرفت کشورها در اجرای توصیه های خود است. همچنین اقدامات برای حذف روشهای پولشویی و تأمین مالی تروریسم را مرور می کند. علاوه بر این ، FATF پذیرش و اجرای توصیه های خود را در سراسر جهان تشویق می کند.

[ad_2]