
گاز فسفین در ونوس: مطالعه جدید ادعای وجود فسفین در ونوس را رد می کند: آخرین مطالعه ادعا می کند فسفین روی ونوس وجود ندارد
ژانویه 30, 2021 [ad_1]
نکات برجسته:
- تحقیقات جدید احتمال حیات در سیاره زهره را شوکه می کند
- ردپای گاز فسفین که در جو یافت نشد بحث را آغاز کرد
- تردید در مورد داده هایی که براساس آنها درخواست شده است
تقاضا در سپتامبر سال گذشته باعث افزایش فرصت های زندگی فراتر از زمین شد. تحقیقات ادعا می کند که گاز فسفین در سیاره زهره کشف شده است ، که بحث در مورد زندگی احتمالی در آنجا را تشدید کرده است. با این حال ، این ادعا در دو مقاله علمی جدید که اخیراً منتشر شده است ، به چالش کشیده شده است. اکنون گفته شده است که او در حال بازنویسی داده های زهره است و دوباره در این راستا تحقیق می کند تا دقیقاً مشخص کند که آیا ونوس واقعاً فسفین دارد یا خیر.
هیچ فسفینی یافت نشد
متخصص نجومی ویکتوریا میدوز از دانشگاه واشنگتن ، سیاتل ، این مطالعات اخیر را چنین توصیف کرد: “ما نگاهی دقیق به این موضوع ارائه دادیم ، روش دیگری برای توضیح این داده ها که فسفین نیست” این تلسکوپ که ادعا می کند فسفین پیدا کرده است ، دوباره مورد بررسی قرار گرفت و فسفین دریافت نکرد.
زندگی در ونوس نیست؟
مطالعه دوم رفتار گازهای موجود در سیاره زهره را مورد مطالعه قرار داد و دریافت که آنچه در نظر گرفته می شود فسفین است ، در واقع دی اکسید گوگرد است. این یک گاز طبیعی ونوس است و احتمال حیات را نشان نمی دهد. از سوی دیگر ، ستاره شناس ایگن اسنلن از دانشگاه لیدن می گوید که آخرین تحقیق احتمال زندگی ونوس را رد کرده است.
نگرانی داده ها
ستاره شناس جین گریوز از دانشگاه کاردیف ، که گفت که قبلاً فسفین کشف کرده است ، گفت که پس از خواندن گزارش جدید قادر خواهد بود در مورد آن چیزی بگوید. در حقیقت ، ادعا شد که کشف فسفین بر اساس داده های ثبت شده با استفاده از ALMA (آرایه بزرگ میلی متر / زیر میلی متر Atacama) است. با این حال ، بعداً مشخص شد که این داده ها به اشتباه پردازش شده اند. جین و تیم او مجدداً محاسبات خود را انجام دادند و تصور کردند که آنها فسفر کمتری نسبت به ماده اول دریافت می کنند ، در حالی که محققان دیگر این میزان را دریافت نمی کنند.
چرا تولید فسفین مهم است؟
این ترکیب که از فسفر و هیدروژن ساخته می شود ، با زندگی ارتباط دارد. فسفین روی زمین یا موجوداتی را تشکیل می دهد که نیازی به اکسیژن ندارند یا در آزمایشگاه تولید می شود. بنابراین ، کنجکاوی زندگی باعث افزایش حس کنجکاوی بین ستاره شناسان و دانشمندان فضایی برای شناخت بیشتر ناهید شده است.
[ad_2]