
کودتا در میانمار: کودتای میانمار ژنرال ارشد مین اونگ هلاینگ می خواهد رئیس جمهور شود روابط نزدیک با هند دارد – ژنرال مین انگ لینگ می خواهد رئیس جمهور میانمار شود
فوریه 2, 2021 [ad_1]
نکات برجسته:
- کشور همسایه هند ، میانمار ، روز دوشنبه کودتای نظامی دیگری انجام داد
- رهبر ارشد کشور ، آنگ سانگ سوچی و دیگر رهبران دستگیر شده اند
- رئیس جمهور جدید زمام قدرت را به فرمانده ارشد ارتش ، سرلشکر مین آنگ لینگ سپرد
کودتای نظامی در کشور همسایه هند ، میانمار ، مجدداً انجام شده و رهبر ارشد این کشور ، آنگ سانگ سوچی بازداشت شده است. ارتش معاون رئیس جمهور مینت اسوی را به عنوان رئیس جمهور معرفی کرده است ، که به دلیل نقش او در اقدامات علیه تظاهرات دموکراسی خواهی در سال 2007 و ارتباطاتش با رهبران قدرتمند نظامی مشهور است. مینت سو ، مدتی پس از رئیس جمهور شدن ، فرماندهی ارشد ارتش ، سرلشکر مین آنگ لینگ را تحویل داد. ژنرال مین در آستانه بازنشستگی است و تحلیلگران معتقدند وی می تواند یک سال بعد در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شود.
در واقع ، طبق قانون اساسی سال 2008 میانمار ، در موارد اضطراری ، رئیس جمهور می تواند فرماندهی را به یک فرمانده نظامی تحویل دهد. لینگ 64 ساله از سال 2011 فرمانده ارتش است و قصد دارد به زودی بازنشسته شود. به این معنا که اگر حکومت نظامی به قول خود یک سال انتخابات برگزار کند ، راه برای به عهده گرفتن نقش رهبری غیرنظامی پاک می شود. ارتش کودتا را توجیه کرد و گفت دولت به اتهام تقلب در انتخابات عمل نکرده است.
حزب متحد و ارتش برای همبستگی و توسعه یک شکست فاجعه بار بود
حزب متحد و همبسته و مورد حمایت ارتش در انتخابات متحمل شکست تحقیرآمیزی شد. جرارد مک کارتی از انستیتوی تحقیقات آسیا گفت: “به نظر می رسد که مین اونگ لینگ در آستانه بازنشستگی است و احتمالاً نقش بیشتری خواهد داشت.” لینگ به دلیل دست داشتن در “نقض جدی حقوق بشر” در سال 2019 توسط دولت ایالات متحده در لیست سیاه قرار گرفت. لینگ در طول عملیات امنیتی در منطقه راخین فرماندهی ارتش را بر عهده دارد.
محققان بین المللی حقوق بشر می گویند حدود هفت نفر از اعضای جامعه روهینگیا به دلیل اقدامات ارتش در طول مبارزات مجبور به ترک خانه های خود شدند. در سال 2017 ، سوئی تحقیقات را رد کرد ، اتهامات علیه ارتش را رد کرد و گفت ارتش “قانونی” عمل کرده است. لینگ در میان بیش از دوازده کارمند میانمار است که در سال 2008 از فیس بوک برکنار شدند.
حساب توییتر وی نیز بسته شد. سوي 69 ساله از نزدیكان رهبر سابق جنتا تان شو است. شو در سال 2011 مجاز به انتقال قدرت برای راه اندازی دولت شبه نظامی بود. تحریم های بین المللی اعمال شده علیه میانمار پس از انتقال قدرت برداشته شد و در نتیجه این کشور سالها در انزوا و از سرمایه گذاری خارجی محروم ماند. کودتای نظامی در این کشور که به مدت پنج دهه تحت حاکمیت نظامی بود ، توسط کشورها و سازمان های مختلف جهان محکوم شده و خواستار آزادی رهبران بازداشت شده است.
ژنرال مین هنگام اختلاف با دوکلام از هند دیدار کرد
در سال 2017 ، ژنرال مینگ در جریان اختلافات دوکلام با چین به هند سفر کرد. در آن زمان ژنرال مین توسط رئیس وقت ارتش هند ، ژنرال ویپین راوات مورد استقبال قرار گرفت. ژنرال مین به بود گایا رفت و لرد بودا را پرستش کرد. وی به بسیاری از نقاط کشور سفر کرده است. وی در بازگشت به دهلی با نخست وزیر مودی و آرون جیتلی وزیر دفاع وقت و آجیت دووال مشاور امنیت ملی دیدار کرد.
هند ظهور میانمار را از نزدیک دنبال می کند
پس از احیای نظامی در میانمار ، مجاور شمال شرقی هند ، دولت هند از نزدیک تحولات را زیر نظر دارد. هند می تواند با آنگ سانگ سوچی طرف شود یا به مصاف آنها برود. در اکتبر سال گذشته ، وزیر امور خارجه هند هارشا شرانگلا و رئیس ستاد ارتش MM ناروان ها قبل از کودتای نظامی در میانمار از میانمار دیدن کردند. تحلیلگران می گویند این یک سفر غیر معمول است که انگیزه آن حتی مشخص نبود. وی می گوید هند برای مقابله با جنگنده های حاضر در شمال شرقی هند به ارتش میانمار نیاز دارد و به همین دلیل دهلی نو نمی تواند به ژنرال مین توهین کند. این نیز زمانی است که چین متعهد می شود آنها را به دادگاه تحویل دهد.
[ad_2]