چگونه می توان اتصال سه گانه مشتری ، زحل و عطارد را مشاهده کرد؟ Kaise Dekhe Budh ، Shani Aur Brihaspati Triple Comjuncton

ژانویه 7, 2021 By CIds35 0

[ad_1]

نکات برجسته:

  • مناظر نجومی نادر در این هفته در آسمان دیده می شوند
  • زحل-مشتری-عطارد قابل مشاهده است و مثلث هایی را تشکیل می دهد
  • هر سه سیاره به مدت چهار روز در اطراف یکدیگر خواهند بود
  • مثلث های دقیق در 10 ژانویه ترسیم می شوند و پس از آن آنها ترک می شوند

واشنگتن
سال 2020 پر از وقایع نجومی بود ، اما شاید بیشترین بحث در مورد پیوند بزرگ مشتری و زحل بود. در 21 دسامبر ، هنگامی که از زمین مشاهده می شوند ، مشاهده می شود که این دو سیاره غول پیکر در یکدیگر ادغام می شوند. حالا ممکن است هر دو شروع به دور شدن کرده باشند ، اما اکنون مریخ با آنها آمده است. آخر هفته ، 9 و 10 ژانویه ، این سه نفر چیزی را در آسمان دوست دارند که پس از غروب خورشید منظره را بسیار زیبا می کند.

این نمای ابتدا در 8 ژانویه و سپس در 11 ژانویه دیده می شود ، اما در آخر هفته ها وضوح بیشتری دارد. در عین حال ، عطارد فقط 88 روز طول می کشد تا یک دایره از خورشید ایجاد کند. بنابراین ، همین دیدگاه در ماه فوریه دوباره مشاهده خواهد شد. در نیمکره شمالی زمین دیده می شود. در 9 و 10 ژانویه ، این سه سیاره یک مثلث دقیق تشکیل می دهند و پس از غروب خورشید به وضوح دیده می شوند. مثلث دقیق در 11 ژانویه وجود نخواهد داشت ، اما زاویه دید باقی خواهد ماند.


اتحادیه زحل – مشتری
پیش از این ، در 21 دسامبر ، زحل و مشتری زیباترین هدیه نجومی سال را به زمینی ها هدیه دادند. 400 سال بعد ، این دو سیاره آنقدر به هم نزدیک شدند که وقتی از زمین مشاهده می شوند ، یکسان به نظر می رسند. نکته ویژه این است که بعد از 800 صد سال این فرصت شبانه به وجود آمد ، بنابراین می توان آن را دید ، در غیر این صورت هر دو در زیر نور خورشید پنهان می شوند. این پیوند بزرگ هر 20 سال یکبار اتفاق می افتد ، اما امسال هر دو به فاصله فقط 0.1 درجه رسیده اند ، که این امر یک اتفاق نادر است.


سال 2020 رویدادهای نجومی
در سال 2020 خود ، دنباله دار قرن به عنوان NEOWISE درک می شود. یک رویداد نجومی نادر در 23 فوریه در فضا مشاهده می شود. در این مدت ستاره های دنباله دار بدون کمک دوربین شکاری در بسیاری از نقاط جهان مشاهده شدند. این دنباله دار پس از 6800 سال دیگر بر نمی گردد. ستاره دنباله دار NEOWISE یا C / 2020 F3 با عرض تقریباً سه مایل برای اولین بار توسط فضاپیمای مادون قرمز NEOWISE در ماه مارس کشف شد.

[ad_2]