پروازها به هند امارات متحده عربی بازگشایی شد: از برخی از شهرهای هند رزروها به دبی دوباره آغاز می شود

جولای 9, 2021 By CIds35 0

[ad_1]

نکات برجسته:

  • خبرهای خوبی برای افرادی است که به امارات می روند و از آنجا به هند می آیند.
  • پروازهای دبی به برخی از شهرهای هند در 15 ژوئیه از سر گرفته می شود
  • هواپیمایی ویستارا ایرویز و هواپیمایی ایندیگو پروازهای خود را به دبی آغاز می کنند

دبی
خبرهای خوبی برای افرادی است که به امارات می روند و از آنجا به هند می آیند. پروازهای دبی به برخی از شهرهای هند در 15 ژوئیه از سر گرفته می شود. اطلاعات کامل در این زمینه در وب سایت شرکت های هواپیمایی هند ارائه شده است. پرواز ویستارا ایرویز به دبی در آستانه آغاز است. نه تنها این ، هواپیمایی ایندیگو نیز رزرو در وب سایت خود را آغاز کرده است.

تخمین زده می شود که پس از چندین تأخیر ، مسیر هوایی دو کشور اکنون از 15 جولای باز باشد. پیش از این ، به دلیل تهدید ویروس تاج ، حرکت هواپیماها از 24 آوریل متوقف شده بود. در همان زمان ، ابوظبی اعلام کرد که از 21 ژوئیه اجازه ورود مسافران هندی را می دهد. یک منبع گفت پروازهای هند ممکن است پس از عید از سر گرفته شود.

طبق اخبار گلف نیوز ، پرواز ویستارا ایرویز از دبی به دهلی نو نیز آغاز می شود. پرواز هواپیمایی امارات و فلای دبی از 16 جولای آغاز می شود. در همان زمان شرکت هواپیمایی اتحاد پرواز خود را از 22 ژوئیه آغاز می کند. پیش از این ، هواپیمایی امارات گفته بود پروازهای خود را به هند از 23 ژوئن آغاز می کند. با این حال هنوز هیچ اعلام رسمی برای رفع این ممنوعیت سفر صورت نگرفته است.

این قوانین برای سفر از هند به امارات است

این آخرین تحول هندی های شاغل در امارات متحده عربی را بسیار راحت کرده است. به دلیل این ممنوعیت ، تعداد زیادی از کارگران ، به ویژه کسانی که در بخش بهداشت کار می کنند ، در هند باقی مانده اند. چنین کارگران هندی اکنون قادر به بازگشت به امارات هستند. با این حال ، قوانینی برای مسافرانی که از هند می آیند وضع شده است. فقط افرادی که سرخپوستان واکسن کرونا را که در امارات متحده عربی تأیید شده است ، می توانند بیایند.

شهروندان هند باید 48 ساعت پس از پرواز خود گزارش منفی COVID را نشان دهند. به این ترتیب شهروندان امارات آزاد می شوند. فقط گواهی نتیجه آزمایش PCR حاوی کد QR پذیرفته می شود. همه مسافران 4 ساعت قبل از سفر باید آزمایش سریع PCR را انجام دهند. هنگام فرود در فرودگاه دبی ، کلیه مسافران باید تست PCR را پشت سر بگذارند. تا زمانی که نتیجه آزمایش PCR از بین نرود ، مسافران باید به قرنطینه سازمانی بروند. این ممکن است حدود 24 ساعت طول بکشد.

[ad_2]