
پاکستان نیوز مجمع خیبر پختونخوا با تصویب قطعنامه ای حمله به معبد هندوها را محکوم کرد
آگوست 8, 2021 [ad_1]
لهجه ها
- توده ها به معبد هندوها در پنجاب حمله کردند
- مجلس خیبر پختونخوا این حمله را محکوم کرد
- تاکنون بیش از 50 نفر بازداشت شده اند
مجمع استان خیبر پختونخوا پاکستان به اتفاق آرا قطعنامه ای را در محکومیت حمله به معبد هندوها در استان پنجاب این کشور تصویب کرد. صدها نفر که چوب ، سنگ و آجر حمل می کردند روز چهارشنبه به یک معبد در منطقه Bhong در استان پنجاب ، ولسوالی رحیمیار خان حمله کردند. اوباش بخشهایی از معبد را سوزاندند و بتها را شکستند. آنها در اعتراض به آزادی یک کودک هشت ساله هندو که به اتهام ادرار کردن در یک مدرسه محلی دستگیر شده بود ، به معبد حمله کردند.
FIR در برابر بیش از 150 نفر ثبت نام می کند
FIR علیه بیش از 150 نفر به دلیل حمله به معبد تحت تروریسم و سایر بخشهای قانون مجازات پاکستان (PCC) ثبت شده است. راوی کومار ، عضو اقلیت ، پیشنهادی را برای محکومیت حمله به معبد هندوها به مجلس استان خیبر پختونخوا ارائه کرد که روز جمعه به اتفاق آرا توسط مجلس نمایندگان پذیرفته شد.
بیش از 50 نفر بازداشت شدند
این اتاق همچنین تصمیم گرفت کمیسیونی در زمینه مسائل اقلیت در خیبر پختونخوا تشکیل دهد. این پیشنهاد توسط شوکت یوسف زی وزیر حقوق بشر و امور پارلمانی ارائه شده است. نیروی انتظامی پاکستان روز شنبه بیش از 50 نفر را بازداشت کرد ، از جمله مظنونان اصلی که گفته می شود در این حمله دست داشته اند. یک روز قبل ، دادگاه عالی مقامات را به دلیل عدم مشاهده معبد سرزنش کرد.
تصویر پاکستان در خارج از کشور خدشه دار شد
دادگاه عالی پاکستان روز جمعه مقامات خود را به دلیل عدم توقف حمله پس کشید و دستور بازداشت متهمان را صادر کرد. دادگاه گفت که این حادثه به چهره کشور در خارج آسیب رساند. گلزار احمد رئیس دادگستری پاکستان گفت خرابکاری در این معبد باعث شرمساری کشور شده است زیرا پلیس به عنوان تماشاچیان خاموش عمل می کند.
مسئول کمیسیون عالی پاکستان احضار شد
قاضی ارشد از دستگیری کودک هشت ساله ابراز تعجب کرد و پرسید آیا پلیس قادر به درک ظرفیت ذهنی خردسالان نیست؟ جلسه رسیدگی به این پرونده به 13 آگوست موکول شد. پارلمان پاکستان روز جمعه با صدور قطعنامه ای حمله به معبد را محکوم کرد. هند روز پنجشنبه با رئیس کمیسیون عالی پاکستان در دهلی تماس گرفت و اعتراض شدید خود را نسبت به این حادثه اعلام کرد. هندوها بزرگترین اقلیت اقلیت در پاکستان هستند. طبق برآوردهای رسمی ، 7.5 میلیون هندو در پاکستان زندگی می کنند. به گفته جامعه ، بیش از 9 میلیون هندو در این کشور زندگی می کنند.
[ad_2]