نیرو مودی: استرداد نیرو مودی فراری از انگلیس تا 25 فوریه تمدید شد ، حکم استرداد در آن روز خواهد بود

فوریه 5, 2021 By CIds35 0

[ad_1]

نکات برجسته:

  • دادگاه انگلیس حبس نیرو مودی را تا 25 فوریه تمدید کرد
  • نیراو مودی متهم اصلی در کلاهبرداری بانک ملی در پنجاب است
  • دادگاه انگلیس در 25 فوریه استرداد نیرو مودی به هند را محكوم كرد

لندن
فروشنده دلخواه الماس ، نیراو مودی روز جمعه از طریق پیوند ویدیویی از زندان لندن در دادگاه دادسرای وست مینستر حاضر شد. دادگاه مدت بازداشت وی را تا 25 فوریه تمدید کرد ، زمانی که تصمیم در مورد پرونده استرداد وی صادر می شود. قاضی منطقه ، آنگاس همیلتون ، به نیراو خبر داد که احتمال دارد روز صدور حکم از طریق پیوند ویدیویی دوباره ظاهر شود.

این تصمیم در تاریخ 25 فوریه گرفته خواهد شد
در حقیقت ، دادگاه تصمیم خواهد گرفت که آیا هیرا کوروباری 49 ساله در پرونده کلاهبرداری بانک ملی در پنجاب به دادگاه های هند پاسخ خواهد داد یا خیر. از طرف مقامات هند ، دادستانی تاج (CPS) ، در مبانی حقوقی خود ، اصرار دارد که پرونده اولیه را برای کلاهبرداری و پولشویی علیه نیرو تشکیل دهد. نیرو از زمان دستگیری در 19 مارس 2019 در زندان بسر می برد.

بانک ملی پنجاب مغز متفکر کلاهبرداری است
گفتنی است مودی با بانک ملی پنجاب (PNB) مرتکب کلاهبرداری نزدیک به دو میلیارد دلاری شد. آژانس های تحقیقاتی مختلف در هند پرونده هایی را علیه وی ثبت کرده اند. معاون پرونده مودی ، Mehul Choxi نیز در این پرونده در هند تحت تعقیب است. هند به دنبال استرداد متهمان تحت تعقیب از طریق دادستانی عمومی انگلیس (CPS) است.

در مارس 2019 در لندن دستگیر شد.
نیراو مودی پس از دستگیری در مارس سال گذشته در حال حاضر در زندان وندزورث در جنوب لندن بسر می برد. وی از طریق پیوند ویدیویی به زندان با دادرسی دادستان وست مینستر در ارتباط است. در انگلستان ، به دلیل آلودگی به ویروس کرونا ، مراحل قانونی نیز از طریق خود ویدئولینک در حال انجام است.

[ad_2]