
نخست وزیر اسرائیل به آمریکا هشدار داد: نفتالی بنت نخست وزیر اسرائیل قبل از پیوستن به توافق هسته ای با ایران به آمریکا هشدار داد
ژوئن 21, 2021 [ad_1]
نکات برجسته:
- اسرائیل قادر نیست پیروزی ابراهیم رئیسی رئیس جمهور افراطی در ایران را جذب کند
- نخست وزیر اسرائیل به ایالات متحده در مورد توافق هسته ای با ایران هشدار می دهد
- نفتالی بنت می گوید این آخرین فرصت برای “بیدار شدن” قدرت های جهانی است
اسرائیل نمی تواند پیروزی ابراهیم رئیسی رئیس جمهور افراطی را در ایران جذب کند و اکنون دوره تهدیدها آغاز شده است. نخست وزیر جدید اسرائیل ، نفتالی بنت ، به ایالات متحده و سایر کشورهایی که در حال توافق هسته ای با ایران هستند ، هشدار داد. بنت گفت این آخرین فرصت “بیدار شدن” قدرتهای جهانی است. وی گفت رئیسی ، وابسته به رهبر معظم ایران آیت الله علی خامنه ای ، “حکومت وحشیانه جلاد” را در کشور برقرار خواهد کرد.
بنت در جلسه تلویزیونی هیئت دولت گفت: “من می گویم انتخاب رایس آخرین فرصت برای بیدار شدن نیروهای جهانی قبل از بازگشت به توافق هسته ای است.” همچنین بدانید که با چه کسی صحبت می کنند. نخست وزیر اسرائیل گفت: “رژیم جلاد بی رحمانه هرگز نباید حق دستیابی به سلاح های کشتار جمعی را داشته باشد.” وی گفت موضع اسرائیل در این مورد تغییری نخواهد کرد.
تنها نیروگاه هسته ای ایران به طرز مرموزی در حال خاموش شدن است ، آیا موساد دوباره هرج و مرج ایجاد کرده است؟
دیدار ایران و پنج کشور قدرتمند
اوایل روز یکشنبه ، مذاکراتی بین ایران و دیپلمات های پنج کشور قدرتمند جهان برای اجرای مجدد توافق هسته ای تاریخی امضا شده در سال 2015 برای کنترل برنامه هسته ای ایران انجام شد. روز یکشنبه اولین دیدار رسمی از زمان پیروزی ابراهیم رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری ایران بود. چندین دیپلمات که در این نشست حضور داشتند گفتند که موضوعاتی که در مورد آنها گفتگو کردند باید توسط دولتهای کشورهای مربوطه تأیید شود.
در این دیدار این نگرانی ابراز شد که رئیس جمهور تازه انتخاب شده ایران می تواند موانعی را در اجرای مجدد توافق هسته ای ایجاد کند. دیپلمات های ارشد چین ، آلمان ، فرانسه ، روسیه ، انگلیس و ایران جلسه نهایی در دور ششم مذاکرات را در هتلی در وین پایتخت اتریش برگزار کردند. انریکه مورا ، نماینده اتحادیه اروپا که ریاست جلسه را برعهده داشت ، گفت: “ما به توافق رسیده ایم ، اما هنوز نهایی نشده است.” ما در مورد چندین جنبه فنی توافقنامه بحث مثمر ثمر داشتیم. اسناد مربوط به جنبه های فنی توافق نامه بیش از هر زمان دیگری روشن شده است. بنابراین ، ما فهمیدیم که مشکلات سیاسی مانع توافق چیست.
اگرچه طرح اجرای مجدد توافق هسته ای با ایران تقریباً آماده است ، اما تاکنون تصمیم نهایی گرفته نشده است. سید عباس آراگچی معاون وزیر امور خارجه ایران روز یکشنبه گفت که تقریباً تمام اسناد توافقنامه برجام به خوبی مورد بحث قرار گرفته است و دیپلمات های شرکت کننده به زودی به کشورهای خود بازمی گردند. اکنون دیپلمات ها نه تنها با دولت های کشورهای مربوطه مشورت می کنند ، بلکه در مورد تصمیم نهایی نیز گفتگو می کنند. بایدن آماده پیوستن به توافق هسته ای است
ایالات متحده در گفتگوهای وین شرکت نکرد ، همانطور که در سال 2018 ، دونالد ترامپ ، رئیس جمهور وقت آمریکا ، خروج آمریکا از توافق هسته ای تاریخی و اعمال تحریم های سخت علیه ایران را اعلام کرد. با این حال ، جو بایدن ، رئیس جمهور فعلی ایالات متحده تمایل خود را برای پیوستن به توافق هسته ای تحت شرایط خاص ابراز کرده است. یک هیئت آمریکایی در وین به طور غیر مستقیم از طریق دیپلمات های کشورهای دیگر درگیر مذاکره با ایران است. این اولین جلسه یکشنبه پس از پیروزی ابراهیم رئیسی رئیس دادگستری ایران در انتخابات ریاست جمهوری بود.
بازگشت رییسی به قدرت ، سلطه تندروها در ایران را افزایش خواهد داد ، زیرا وی نزدیک به رهبر عالی مذهبی این کشور ، آیت الله علی خامنه ای قلمداد می شود. رییسی اولین رئیس جمهور ایران است که توسط ایالات متحده در سال 1988 ممنوع شد و وی را به دست داشتن در اعدامهای گسترده متهم کرد. ایران به سرعت در حال غنی سازی اورانیوم است ، اگرچه هنوز از تولید سلاح فاصله دارد. روابط با اسرائیل و ایالات متحده از زمان ترور بهترین دانشمند هسته ای ایران در سال گذشته همچنان پرتنش است.

نخست وزیر اسرائیل نفتالی بنت به نخست وزیر ایران هشدار می دهد
[ad_2]