
مجسمه ماهاتما گاندی در کالیفرنیا: مجسمه ماهاتما گاندی در آمریکا تخریب شد کالیفرنیا: مجسمه ماهاتما گاندی در کالیفرنیا تخریب شد
ژانویه 30, 2021 [ad_1]
مجسمه ماهاتما گاندی در پارکی در کالیفرنیای آمریکا توسط عناصر آشفته ناشناخته آسیب دید و به زمین افتاد. جامعه هند و آمریکا پس از وقوع حادثه در سراسر کشور عصبانی است. مقامات موظفند آن را “جرم نفرت” بدانند که مرتکبان آن را زودهنگام مجازات و مجازات کنند.
این مجسمه برنزی ، 6 فوت ارتفاع و وزن تقریبی 300 پوند ، در پارک مرکزی دیویس بود. با نگاه کردن به آن ، به نظر می رسد که بریده شده است ، صورت آسیب دیده است. صبح روز 27 ژانویه ، یک کارگر پارک سقوط را پیدا کرد. به گفته لوکوس تازه ، مشاور دیویس ، مجسمه برای تحقیق در حال خارج شدن است. محققان هنوز نمی دانند که چرا مجسمه سقوط کرده است.
جدی بودن را می توان درک کرد
پاول دوروشوف معاون رئیس پلیس دیویس اذعان داشت که این مجسمه از اهمیت فرهنگی برای جامعه شهر برخوردار است. در چنین شرایطی می توان جدی بودن آن را درک کرد. این مجسمه توسط دولت هند به دیویس اهدا شد ، در حالی که سازمان اقلیت ها در هند (OFMI) مخالفت کرد و خواستار برداشته شدن آن شد.
بررسی “جرم نفرت”
از سوی دیگر ، گورنگ دسای از انجمن جامعه بین المللی دوستان دوستان هند گفت که سازمان های بنیادگرای ضد هند و ضد هندو و جدائی طلبان هالیستان جو نفرت ایجاد کرده اند. این حادثه برای تحقیقات “جرم نفرت” در دست بررسی است. این جنایت نه تنها علیه ماهاتما گاندی ، بلکه سرخپوستان و هند آمریکایی ها نیز توصیف شده است.
در همان زمان ، یک سازمان طرفدار فلسطین در کالیفرنیا نیز از این حادثه ابراز خوشحالی کرد. این اولین بار نیست که از مجسمه ای از گاندی در آمریکا سو ab استفاده می شود. در دسامبر سال 2020 ، طرفداران هلیستان به مجسمه مقابل سفارت هند در واشنگتن آسیب زدند.
[ad_2]