قدیمی ترین فسیل های ستاره دریایی: قدیمی ترین فسیل های ستاره دریایی که در مراکش یافت شده است: قدیمی ترین بقایای ستاره دریایی در مراکش پیدا شده است

ژانویه 21, 2021 By CIds35 0

[ad_1]

دانشمندان در مراکش تعدادی فسیل کشف کرده اند که می تواند به س questionsالات حل نشده پاسخ دهد. طبق تحقیقی در مراکش ، فسیل های ستاره دریایی 48 میلیون ساله کشف شده است که ممکن است امکان افزودن پیوند به رشد نیاکان آنها تا به امروز را فراهم کند. به گفته محققان دانشگاه کمبریج ، اینها قدیمی ترین فسیل های ستاره دریایی هستند. با کمک این کشف می توان به بسیاری از س relatedالات مربوط به ساختار این ارگانیسم جالب پاسخ داد. (عکس: دانشگاه کمبریج)

ساختار آن پیچیده است

دوره ای که این فسیل ها از آن تعلق دارند ، رویداد تنوع زیستی اردوویسیان نامیده می شود ، که زندگی ناگهان شروع به تکامل می کند. فسیل های قبلی 43 میلیون سال قدمت داشتند. از نظر علمی Cantabrigiaster fezouataensis گفته می شود که طراحی این گونه کاملاً پیچیده است. هنوز هم آثار پر در دستان او وجود دارد. با کمک آن ، آناتومی آن بهتر قابل درک است. (عکس: انجمن سلطنتی)

ستاره دریایی امروزی مدرن ترین است

آرئون هانتر ، متخصص دیرینه شناسی از دانشگاه کمبریج می گوید این کشف برای ارتباط با اجداد این گونه دلگرم کننده است. ستاره دریایی که امروزه پیدا شده بسیار مدرن است. به گفته محققان ، فسیل های قدیمی 60٪ ویژگی کمتری نسبت به امروز دارند. به نظر می رسد ترکیبی از ستاره دریایی و نیلوفرهای دریایی امروزی باشد. (عکس: انجمن سلطنتی)

پاسخ های احتمالی به بسیاری از سالات

صدها موجود زنده مانند ستاره دریایی برای این مطالعه مورد مطالعه قرار گرفته اند. دیده شده است که چگونه می توان فسیل ها را به خانواده اکینودرم های امروزی که شامل خیارهای دریایی و ستاره های دریایی است ، مرتبط کرد. اندازه آن مانند گونه های مدرن ، پنج انگشت است ، اما پهن تر است. محققان می خواهند بدانند که چرا ستاره های دریایی پنج شانه دارند. یافتن فسیل های قدیمی می تواند به چنین س questionsالاتی پاسخ دهد.

[ad_2]