
عمران خان سرکار: پونگال اکنون وام 73000 کرون به دولت عمران ارائه می دهد ، پشتیبانی ADB از پاکستان – بانک توسعه آسیا وام 10 میلیارد دلاری به پاکستان ، کل بدهی به دولت عمران خان را تصویب می کند
ژانویه 28, 2021 [ad_1]
نکات برجسته:
- پاکستان در میان بحران مالی ، بشدت از موسسات مالی بین المللی وام می گیرد
- بانک توسعه آسیا وام 73000 کروری روپیه را تصویب کرده است
- این مبلغ وام طی پنج سال آینده در اختیار پاکستان قرار خواهد گرفت
پاکستان که با یک بحران اقتصادی شدید روبرو است ، به مرز ورشکستگی رسیده است. بقیه اقتصاد پاکستان توسط ویروس کرونا شکسته شده است. بانک توسعه آسیا (ADB) 73،000 کرون (10 میلیارد دلار) به پاکستان وام خواهد داد که در آستانه روپیه بنگالی قرار دارد. دفتر مرکزی بانک توسعه آسیا در مانیل پایتخت فیلیپین واقع شده است که به کشورهای قاره خود وام می دهد.
این مبلغ طی پنج سال آینده به پاکستان داده می شود
ADB در بیانیه ای گفت که این وام به بازگرداندن ثبات اقتصادی در پاکستان کمک می کند. با این مبلغ ، علاوه بر ایجاد فرصت های جدید اشتغال و توسعه اقتصادی در پاکستان ، طرح های وام برای منافع مردم نیز اجرا خواهد شد. این مبلغ وام بین سالهای 2021 تا 2025 به پاکستان تعلق می گیرد. از این میزان ، قرار است طی 3 سال آینده 6.3 میلیارد دلار به پاکستان تأمین شود.
پاکستان با نرخ بهره بالا وام می گیرد
وزارت اقتصاد پاکستان بیانیه ای صادر کرد و بیان داشت که در سال مالی 2020-21 ژوئیه-دسامبر ، دولت عمران خان از چندین منبع مالی 5.7 میلیارد دلار بدهی خارجی دریافت کرده است. در ماه دسامبر ، دولت پاکستان 1.2 میلیارد دلار از خارج از کشور دریافت کرد ، از جمله 434 میلیون دلار از بانک های تجاری با نرخ بهره بالا گرفته شده است.
بدهی پاکستان با نرخ سالانه 11.5 درصد در حال رشد است
کل بدهی پاکستان به دلیل اصلاحات ضعیف اقتصادی توسط دولت عمران خان ، سالانه 11.5 درصد رشد کرده و به 35.8 تریلیون روپیه رسیده است. سپس وزارت دارایی پاکستان ، اگرچه اشتباهات خود را نسبت به دولت های قبلی مرتکب شد ، اما گفت که به دلیل سیاست اقتصادی اشتباه دولت قبلی ، این کشور با نرخ ارز بیش از حد و استقراض بیش از حد مواجه است.
پاکستان برای دریافت وام با مشکل روبرو است
با تخفیف بدهی از G20 ، پاکستان نمی تواند با نرخ بهره بالاتر وام بگیرد مگر با تصویب قبلی پروژه صندوق بین المللی پول و بانک جهانی. به همین دلیل ، نه تنها چین بلکه بسیاری از کشورهای مورد علاقه پاکستان نیز از سرمایه گذاری یا وام عصبی هستند. اوضاع حتی به حدی رسیده است که چین به دنبال بدهی نیز به دنبال تضمین اضافی است.
فشار عمران برای پرداخت بدهی عربستان و امارات
در همان زمان ، عمران خان نخست وزیر ، دولت های قبلی را مقصر شرایط شکننده اقتصادی کشور ، حتی پس از دو سال و نیم اداره دولت می دانست. اوضاع در پاکستان به حدی رسیده است که حتی دولت عمران خان برای پرداخت حقوق کارمندان دولت مجبور به دستکاری است. عربستان سعودی و امارات ، بزرگترین “اهدا کنندگان” پاکستان ، به دنبال بدهی میلیارد دلاری خود هستند. در همین زمان ، چین ، دوست همیشه سبز پاکستان ، نیز تمایلی به وام دادن به پاکستان ندارد.
[ad_2]