عجله طلای ماه

می 31, 2021 By CIds35 0

[ad_1]

امروزه می توان دریافت که آمریکا و چین در دنیای فضا در رقابت شدیدی با یکدیگر هستند. در هفته آخر ماه آوریل ، چین اولین ماژول را به ایستگاه اصلی خود ارسال کرد. اعتقاد بر این است که چین می خواهد از طریق این ایستگاه قانون فضایی ایالات متحده را به چالش بکشد. نه تنها این ، این دو کشور اکنون به شدت در حال رقابت برای ماه هستند. چین شهرت خود را به دست آورده است ، در دهه گذشته بیش از چهار بار با موفقیت بر روی ماه فرود آمده است. در عین حال ، آمریکا تنها کشوری است که مردی را روی ماه فرود آورده است. در 14 دسامبر سال 1972 ، یوجین سرنان ، فضانورد ناسا در حالی که در ماژول ماه آپولو 17 نشسته بود ، از سطح ماه به زمین پرواز کرد. از آن زمان تاکنون ، هیچ کشوری مردی را به ماه نفرستاده است. چین اکنون آماده است تا به محض فعال شدن ایستگاه فضایی خود ، ماموریت خود را برای ارسال فضانوردان به ماه آغاز کند. چین نه تنها می خواهد مردم را به ماه بفرستد ، بلکه آمریکا ، روسیه ، هند ، کانادا و کره جنوبی نیز در این مسابقه نقش دارند.

چرا این کشورها می خواهند در اسرع وقت به ماه برسند؟

بسیاری از فلزات گرانبها در زیر سطح متروک و مهجک ماه وجود دارد. گمان می رود که گنجینه های طلا و پلاتین درست در زیر سطح ماه دفن شده اند. علاوه بر این ، بسیاری از فلزات دیگر موجود در زمین مانند تیتانیوم ، اورانیوم و آهن نیز به وفور در دسترس هستند. همچنین ادعاهایی وجود دارد که ماه دارای نادرترین فلزات روی زمین است که نسل بعدی الکترونیک را تأمین می کند. به همین دلیل است که همه کشورها می خواهند در اسرع وقت به این ماهواره آب و هوای متروک ، خشن و غیرانسانی برسند. همچنین مقدار قابل توجهی گاز هلیوم غیر رادیواکتیو در ماه وجود دارد. این گاز می تواند روزی راکتورهای همجوشی را روی زمین تأمین کند. حتی کارشناسان ادعا می کنند که آب در ماه وجود دارد. روزی فرا می رسد که مسابقه ای برای آب این ماهواره بین همه کشورها برگزار می شود.

ایالات می خواهند با ایجاد شهرک سازی در فضا حفاری کنند

به گفته کارشناسان ، ابرقدرت های جهان قصد دارند شهرک هایی را روی ماه ایجاد کنند. با این حساب ، چین برنامه طولانی مدت اکتشاف ماه را آغاز کرده است. تلاش او این است که تا سال 2036 یک پایگاه ثابت بر روی ماه ایجاد کند. چین می خواهد از تیتانیوم ماه ، اورانیوم ، آهن و آب برای ساخت موشک استفاده کند. این تأسیسات تولید موشک فضایی برای برنامه ریزی آن برای انجام کاوشهای طولانی مدت فضایی تا سال 2050 حیاتی است. چین همچنین می خواهد سیارک ها را حفاری کند. وی همچنین قصد دارد نیروگاه خورشیدی کلاس geosynchronous بسازد. ژانگ کیجین ، رئیس برنامه های فضایی چین اعلام کرد که چین طی 10 سال آینده ایستگاه تحقیقاتی خود را در قطب جنوب ماه راه اندازی خواهد کرد.

آمریکا می خواهد پایگاه خود را روی ماه ، چشم مریخ ، ایجاد کند

با توجه به این آمادگی قوی توسط چین ، مایک پنس معاون وقت رئیس جمهور نیز در دوره دونالد ترامپ در سال 2019 گفت: “ما امروز مانند یک دهه 1960 و در آن زمان در یک مسابقه فضایی زندگی می کنیم. از آنجایی که چین فضاپیمای خود را به صورت استراتژیک به منطقه ای دور افتاده از ماه مهم پرتاب کرد و برنامه هایی را برای تصاحب آن فاش کرد “استخراج مواد معدنی از ماه برای ایالات متحده اهمیت فزاینده ای پیدا می کند. آژانس فضایی ایالات متحده ناسا در حال کار بر روی روباتی است که می تواند خاک ماه را استخراج و اکتشاف کند تا منابع طبیعی را پیدا کند. ناسا همچنین می خواهد پایگاه خود را ایجاد کند ماه تا سال 2028 مدیر ناسا جیم بریدشتاین اخیراً گفت که ما می خواهیم به ماه برویم زیرا می خواهیم با انسانها به مریخ برویم.

آژانس های فضایی خصوصی نیز از برنامه رسیدن به ماه فاصله چندانی ندارند

صاحب آمازون ، جف بزوس در حال کمک به ناسا است. یکی از شرکت های وی ، Blue Origin ، در حال کار بر روی یک موشک جدید است. بزوس قصد دارد تمام صنایع غول پیکر روی زمین را به فضا ببرد. هر دو کشور چین و بزوس قصد دارند شهرک های انسانی را در فضا ایجاد و صنعتی کنند. نظر چین این است که اگر اقتصاد این کشور به منابع سنتی انرژی وابسته به زمین وابسته بماند ، در طولانی مدت خوب نخواهد بود. به همین دلیل است که او در حال کار بر روی استفاده از منابع فضایی است. بزوس همچنین معتقد است که منابع زمین محدود است تا انسان بتواند زندگی کند ، بنابراین باید امکان زندگی در فضا ایجاد شود. بزوس در یکی از سخنرانی های خود گفت که می توان از آب ماه به عنوان سوخت استفاده کرد.

[ad_2]