
سرشماری چین نگرانی در مورد کمبود عروس با 30 میلیون مرد مجرد را افزایش می دهد: تازه ازدواج کرده های چینی هوس عروس می کنند ، تعداد باکره ها از کل جمعیت بسیاری از کشورها بیشتر است
می 18, 2021 [ad_1]
نکات برجسته:
- چین یکی از پرجمعیت ترین قحطی های جهان را دارد
- این سرشماری نشان داد که حدود 30 میلیون فرد مجرد در چین وجود دارد.
- در چین مدتهاست که مردم تمایل زیادی به یک پسر دارند.
چین یکی از پرجمعیت ترین قحطی های جهان را دارد. سرشماری سالانه نشان می دهد که در چین حدود 30 میلیون فرد مجرد وجود دارد. این بیشتر از کل جمعیت بسیاری از کشورها است. در حقیقت ، مدتهاست که مردم چین یک پسر می خواهند. این آرزوی مردم چین اکنون برای آنها عامل بحران شده است.
در همین حال ، گزارش South China Morning Post می گوید که آخرین سرشماری ، اندکی افزایش در کل جمعیت دختران را نشان می دهد. کارشناسان می گویند بعید است مشکل نابرابری جنسیتی در چین به زودی پایان یابد. طبق هفتمین آمار جمعیت ملی چین ، یک میلیون و دو میلیون کودک متولد سال گذشته ارقام نگران کننده ای را نشان می دهند. بر این اساس ، فقط 100 دختر در برابر 113.3 پسر وجود دارد.
خانواده های چینی بیش از حد به پسر علاقه دارند
در سال 2010 ، این رقم 100 در نسبت 118.1 بود. استاد چینی استوارت گیتن باستن می گوید: “در چین ، مردان معمولاً با زنانی که بسیار جوان تر هستند اما با افزایش سن جمعیت ازدواج می کنند.” این وضعیت را بدتر کرد. باستن گفت: در خانواده های چینی تمایل بیشتری به پسران نسبت به یک دختر وجود دارد.
استاد دیگری به نام Bjorn Alpermann هشدار می دهد که وقتی این کودکان به سن ازدواج برسند ، کمبود بزرگ شرور بالقوه وجود خواهد داشت. وی گفت: از 20 کودک لاک ناخن croc 20 متولد سال گذشته ، 6 کودک لاک ناخن باید بدون همسر در سن خود زندگی کنند. چین سیاستی را برای کودکان در سال 1979 اجرا کرد و در سال 2016 پس گرفته شد. اعتقاد بر این است که همین سیاست باعث ترغیب چین به کشتن دختران در رحم و به دنیا آوردن پسر شده است.
دهه هاست که رشد جمعیت چین رو به کاهش است
توضیح اینکه جمعیت چین در مقایسه با 2019 با 0.53 درصد افزایش به 1.41178 میلیارد نفر رسیده است. جمعیت این کشور در سال 2019 1.4 میلیارد نفر بود. با این حال انتظار می رود تا ابتدای سال آینده میلادی کاهش یابد. طبق هفتمین سرشماری ملی ، که روز سه شنبه توسط دولت چین منتشر شد ، در تمام 31 استان چین ، مناطق خودمختار و شهرداری ها 1.41178 میلیارد نفر جمعیت داشتند. براساس اداره ملی آمار (NBS) ، داده های جدید سرشماری نشان می دهد که با افزایش جمعیت بالای 60 سال این کشور به 264 میلیون نفر ، انتظار می رود بحران پیش رو چین تشدید شود.
NBS در بیانیه ای اعلام کرد که افزایش میانگین سنی جمعیت فشار بر رشد متعادل بلند مدت را افزایش می دهد. 89.4 کرور در کشور بین 15 تا 59 سال است که 6.79 درصد نسبت به سال 2010 کمتر است. رهبران چین از سال 1980 محدودیت های تولد را برای جلوگیری از رشد جمعیت وضع کرده اند ، اما اکنون نگران هستند که تعداد افراد در سن کار در این کشور به سرعت در حال کاهش است و منجر به یک اقتصاد مرفه می شود. تلاشها با مانع مواجه می شود. محدودیت های تولد در چین کاهش یافته است ، اما این زوج به دلیل تورم ، مسکن اندک و تبعیض علیه مادران تمایلی به فرزندآوری ندارند.

بحران بحران در چین متولد شد
[ad_2]