
روابط طالبان چین: چین آماده است تا در صورت سقوط دولت افغانستان طالبان را به رسمیت بشناسد
آگوست 14, 2021 [ad_1]
به دلیل افزایش حکومت طالبان در افغانستان ، شادی زیادی در چین وجود دارد. چین با قرار دادن اسلحه بر دوش این گروه تروریستی ترسناک ، در تلاش است تا منافع خود را تامین کند. چند روز پیش ، چین برخی از رهبران برجسته سیاسی طالبان را تحت عنوان مذاکرات صلح به پکن دعوت کرد. در این مدت ، چین همچنین با طالبان توافق کرد. در این صورت طالبان همکاری خود را با سازمان های تروریستی اسلامی در استان سین کیانگ متوقف خواهند کرد ، در مقابل چین ممکن است این سازمان تروریستی را در افغانستان به رسمیت بشناسد.
جو تشخیص دولت طالبان در حال ایجاد است
این روزها ماشین تبلیغاتی چین به سرعت محیطی را برای پذیرش سناریوی احتمالی در افغانستان ایجاد می کند. در چین ، مقامات دولتی در شبکه های اجتماعی Vivo و WeChat به طور فزاینده ای به مردم می گویند که با توجه به شرایط کنونی ، ممکن است مجبور شویم جنبش رادیکال طالبان اسلامی در افغانستان را به عنوان یک رژیم قانونی به رسمیت بشناسیم.
رسانه های دولتی سعی می کنند داستانی بسازند
یک مفسر با نفوذ در شبکه های اجتماعی که با تفکر سیاست خارجی چین آشنا است ، روز پنجشنبه نوشت که جنگجویان طالبان اگر نتوانند کل کشور را تحت کنترل داشته باشند ، همچنان نیروی مهمی خواهند بود. روز جمعه ، رسانه دولتی چینی گلوبال تایمز مصاحبه ای با رهبر حزب مخالف در افغانستان منتشر کرد. در آن گفته شد که طالبان باید در دولت تهدید شده افغانستان قرار گیرند.
چین طالبان را مسئول تروریسم در سین کیانگ دانست
پس از خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان ، سیاست چین در افزایش خشونت طالبان عجیب توصیف شده است. تا چند روز پیش ، چین طالبان را مسئول تروریسم اسلامی در استان سین کیانگ در غرب خود می دانست. چین همچنین مدتها استدلال می کند که از مناطق تحت کنترل طالبان برای اسکان نیروهای جدایی طلب در سین کیانگ استفاده می شود. با این حال ، تلاش طالبان برای به رسمیت شناختن دولت و دعوت از آن برای مذاکره قابل درک نیست.
چین امنیت مرزهای افغانستان را افزایش داده است
در همین حال ، چین امنیت سین کیانگ را تقویت کرده است. تعداد زیادی از نیروها برای افزایش امنیت در مرز با افغانستان اعزام شده اند. کارشناسان سازمان ملل و گروه های حقوق بشری تخمین می زنند که در حال حاضر دست کم یک میلیون مسلمان اویغور در اردوگاه های بازداشت در چین نگهداری می شوند. چین این اردوگاه ها را اردوگاه های آموزش حرفه ای می نامد که برای کنترل تروریسم و جدایی طلبی اسلامی ساخته شده است.
من هرگز روابط دیپلماتیک را قطع نکرده ام ، اکنون برای برقراری ارتباط عجله کنید
هنگامی که طالبان در افغانستان بین سالهای 1996 تا 2001 به قدرت رسیدند ، چین تمام روابط دیپلماتیک خود را با این کشور قطع کرد. تنها پس از جنگ داخلی در افغانستان در سال 1993 بود که چین سفارت خود را بست و همه دیپلمات ها را فراخواند. با این حال ، چین می خواهد جدایی طلبان خود را با کمک طالبان کنترل کند.
چین عملی نامیده می شود
لین مینوانگ ، کارشناس آسیای جنوبی در دانشگاه فودان شانگهای ، گفت که ما عملگرا هستیم. روشی که می خواهید کشور خود را اداره کنید تا حد زیادی تجارت شخصی شما است ، فقط اجازه ندهید این امر بر چین تأثیر بگذارد. وقتی یک قدرت بزرگ آسیایی مانند چین آنقدر صریح با طالبان ملاقات می کند که مشروعیت سیاسی طالبان را به رسمیت می شناسد ، به طالبان یک پیروزی دیپلماتیک بزرگ می بخشد.

نماینده طالبان با وزیر خارجه چین
[ad_2]