
دوز سوم واکسن Sinopharm: امارات متحده عربی واکسن چینی را ارائه می دهد دوز سوم Sinopharm در میان نگرانی در مورد اثربخشی – دو دوز واکسن ویروس تاج چینی که در امارات متحده عربی پیدا شده است اکنون از مقام سوم شروع می شود
می 19, 2021 [ad_1]
نکات برجسته:
- آماده سازی برای دوز سوم واکسن سیانوفرم تاج چینی در امارات متحده عربی آغاز شده است
- به دنبال تصمیم امارات ، س questionsالات مربوط به پتانسیل واکسن چین تیره و تار شد.
- امارات متحده عربی برای واکسیناسیون سریع ویروس کرونا در این کشور به یک شرکت چینی متکی است
مقدمات تجویز واکسن سیانوفرم کرونا ویروس یک سوم تا دو دوز چینی در امارات متحده عربی آغاز شده است. به دنبال تصمیم امارات ، سوالاتی در مورد توانایی واکسیناسیون چین مطرح شد. امارات متحده عربی برای واکسیناسیون سریع علیه ویروس تاج در این شرکت شرط بندی کرده است ، که اکنون به نظر می رسد در حال چرخش است.
سازمان ملی مدیریت بحران و بلایای امارات متحده عربی گفت: “دوز نگهدارنده اضافی برای افرادی که برای آنها ویروس سینوفرم کرونا ویروس تجویز شده است ، وجود دارد.” شش ماه از دوز دوم چنین افرادی می گذرد. سازمان بهداشت جهانی در حال حاضر صاحب شرکت چینی Sinopharm است ، اما اکنون س questionsالاتی در مورد اثر بخشی این واکسن علیه ویروس کرونا مطرح شده است.
پس از واکسن قند هیچ آنتی بادی تولید نمی شود
براساس گزارشی که در ماه مارس توسط نشریه National News Paper منتشر شد ، امارات متحده عربی دوز سوم ویروس کرونا را به برخی از افرادی که پس از دریافت واکسن قند ، آنتی بادی تولید نکرده اند ، تزریق کرده است. سازمان بهداشت جهانی ادعا می کند که تأثیر واکسن ویروس کرونا در چین در همه سنین حدود 79 درصد است. در همین حال ، تولید کنندگان دیگر واکسن نیز در ایجاد دوزهای تقویت کننده واکسن نقش دارند.
در واقع ، شرکت ها معتقدند که ویروس به طور مداوم در حال تغییر شکل است و ما برای مقابله با آن گاه به گاه به یک دوز تقویت کننده نیاز خواهیم داشت. امارات متحده عربی یکی از معدود کشورهای جهان بود که تزریق واکسن تاج را خیلی سریع آغاز کرد. تاکنون امارات متحده عربی 1.5 میلیون نفر را علیه تاج واکسن زده است.
واکسن چینی نیز در سیشل در حال شکست است
بروز عفونت ویروس کرونا در کشور نیز به میزان قابل توجهی کاهش یافته است. در امارات متحده عربی ، Pfizer و AstraZeneca نیز واکسینه می شوند ، اما تأکید بیشتر بر واکسن چینی است. واکسن سیانوفارما همچنین در سیشل توسط 60٪ مردم استفاده شده است ، اما موارد بزرگ شدن تاج نیز وجود دارد.
[ad_2]