
حمله طالبان افغانستان: کاخ ریاست جمهوری افغانستان حمله موشکی طالبان: نماز عید سعید قربان در محل اقامت رئیس جمهور افغانستان ادامه یافت ، موشک ها شروع به سقوط کردند
جولای 20, 2021 [ad_1]
لهجه ها
- شعله های آتش “جنگ داخلی” در حال حاضر در افغانستان به محل سکونت رئیس جمهور افغانستان در کابل رسیده است.
- نماز عید سعید در روز سه شنبه در رشتراپاتی بهوان برگزار شد ، در حالی که موشک ها در همان نزدیکی شروع به سقوط کردند.
- رئیس جمهور اشرف غنی و دیگر رهبران و مقامات در نماز عید سعید شركت كردند
شعله های آتش “جنگ داخلی” در حال حاضر در افغانستان به محل اقامت رئیس جمهور افغانستان ، واقع در پایتخت کابل رسیده است. نماز عید سعادت در روز سه شنبه در رشتراپاتی بهوان برگزار شد ، در حالی که موشک ها در همان نزدیکی شروع به سقوط کردند. در فیلم ویروسی این حادثه مشهود است که چندین موشک یک بار منفجر شده است. در این حمله تاکنون هیچ تلفاتی گزارش نشده است. گفته می شود که رئیس جمهور اشرف غنی و دیگر رهبران و مقامات در نماز عید قربان شرکت کرده اند.
اعتقاد بر این است که این حمله توسط طالبان انجام شده است که اکنون به نزدیکی کابل رسیده اند. به گزارش طلوع نیوز ، این حمله موشکی بلافاصله پس از شروع نماز صورت گرفت. منابع می گویند این موشک ها از منطقه شمالی کابل پروان سه شلیک شده است. این موشک ها در مناطق باغ علی مردان و چمن ههوری کابل سقوط کردند. درست در کنار آن کاخ اشرف غنی رئیس جمهور افغانستان قرار دارد. در همین حال ، رئیس جمهور افغانستان گفت که مردم افغانستان باید ثابت کنند که متحد هستند.
طالبان صلح نمی خواهند: اشرف غنی
اشرف غنی گفت که طالبان تمایل به صلح نشان نداده اند. وی گفت اکنون بر اساس آن تصمیم خواهیم گرفت. با اراده قوی مردم ، طی سه تا شش ماه آینده وضعیت بهتر خواهد شد. وی از طالبان پرسید که آیا آنها پاسخ مثبتی به مردم افغانستان ، به ویژه زنان دارند؟ پس از شلیک موشک ، نیروهای امنیتی کل منطقه پروان سه را محاصره و عملیات جستجو را آغاز کردند.
پیش از این ، طالبان ادعا کرده بودند که 85 درصد کشور را به دست گرفته اند. آمریكا به دلیل سرعتی كه تروریست های طالبان پاهای خود را در افغانستان باز می كنند تحت فشار است. مقامات اطلاعاتی آمریكا می ترسند كه طالبان كه به سرعت در حال رشد است در زمان های آینده منجر به قحطی دولت در كابل شود. منابع اطلاعاتی گفتند که هنوز ترس از تصرف طالبان در کابل وجود ندارد ، اما طالبان می توانند پایتخت را از سایر مناطق کشور قطع کنند.
“این می تواند خط تأمین دولت افغانستان را قطع کند”
براساس گزارش سی.ان.ان ، طالبان هنوز منابع کافی برای تسخیر کابل را ندارند. بعلاوه ، اگر طالبان این کار را انجام دهند ، در این صورت خطر حملات هوایی آمریکا به آنها وجود دارد. ارزیابی های اطلاعاتی همچنین هشدار می دهد که جنگجویان طالبان در صورت تمایل می توانند خط تأمین دولت افغانستان را قطع کنند. وی گفت بسیاری از گذرگاه های مرزی اکنون توسط طالبان اشغال شده است.
[ad_2]