تنش روسیه در چچن: درگیری چچن روسیه در هندی و طالبان

سپتامبر 7, 2021 By CIds35 0

[ad_1]

مسکو
روسیه که از حامیان شدید رژیم طالبان در افغانستان بود ، اکنون به نظر می رسد که رو به تغییر است. نیکولای کوداشف ، سفیر روسیه در هند ، اذعان کرد که نگرانی های هند و روسیه در مورد افغانستان مشابه است. وی همچنین از تجدید حیات تروریسم در افغانستان ابراز نگرانی کرد. روسیه یکی از معدود کشورهایی است که از زمان تصرف کابل توسط طالبان در 15 اوت آشکارا حمایت خود را اعلام کرده است. سفیر روسیه در افغانستان تقریباً هر روز با رهبران ارشد طالبان ملاقات می کند. در چنین شرایطی وقتی روسیه که هزاران کیلومتر از کابل فاصله دارد از دولت امارات اسلامی طالبان می ترسد ، س questionsالات زیادی پیش می آید.

چرا روسیه از ظهور طالبان می ترسد؟
روسیه با روی کار آمدن طالبان از احیای تروریسم اسلامی در افغانستان ترسیده است. روسیه به خوبی می داند که اگر تروریسم دوباره به افغانستان حمله کند ، آن وقت تمام جهان در چنگال آن قرار خواهد گرفت. روسیه نیز از این تروریسم اسلامی مستثنی نیست. اگرچه یک ابرقدرت است ، اما روسیه چندین دهه با بار تروریسم روبرو بوده است. در این مدت ، نه تنها صدها سرباز روسی قربانی تروریسم شدند ، بلکه مردم عادی نیز جان و مال خود را از دست دادند.

هند و روسیه نگرانی های مشابهی در مورد افغانستان دارند ، سفیر روسیه به تهدید تروریسم اذعان کرد
تروریست های اسلامی ممکن است دوباره در چچن نگاه کنند
صلح در چچن ، منطقه خودمختار روسیه ، از سال 2003 حاکم است. اما روسیه می ترسد که پیروزی طالبان در افغانستان شور و شوق جدیدی را در بین مبارزان برانگیخته است. حتی در رسانه های اجتماعی ، طرفداران تروریسم انقلاب مسلحانه علیه دولت را مناسب ترین سلاح برای پیروزی توصیف می کنند. در چنین شرایطی ، اگر شورشیان چچن بار دیگر حملات خود را آغاز کنند ، ممکن است متوقف کردن آن برای روسیه دشوار باشد. زیرا هزاران چچنی نیز در جنگجویان طالبان نقش دارند. در چنین شرایطی ، پس از پیروزی در افغانستان ، این تروریست ها می توانند به کشور خود بازگردند. با بازگشت آنها ، آتش قیام چچن ، که از بالا آرام به نظر می رسد ، ممکن است دوباره گسترش یابد.

پاکستان برای طالبان “فیلمنامه” نوشت … “کارگردان” چین و روسیه؟ برای هند چه صحنه ای خواهد بود
تاریخچه چچن چیست؟
چچن بخش شمالی منطقه قفقاز است که در قسمت جنوبی روسیه واقع شده است. زمانی بود که چچن به دلیل داشتن ذخایر نفتی ، اقتصادی و توسعه زیرساختی ، منطقه ای پیشرو محسوب می شد. با این حال ، از زمان فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال 1991 ، تروریسم در منطقه و جنگ با ارتش روسیه همه چیز را خراب کرده است. چچن در طول 200 سال گذشته برای روسیه مشکل ساز بوده است. سابقه قدیمی چچن نیز خونین است. در اینجا مبارزان در قرن 15 علیه امپراتوری عثمانی جنگیدند. افزایش نفوذ روسیه منجر به جنگ قفقاز در چچن در سال 1817 شد. در سال 1858 ، روسیه قیام امام شمیل را در چچن سرکوب کرد. ستیزه جویان اسلام گرا تحت رهبری وی دست به اقدامات خشونت آمیز زده و خواستار جدایی این منطقه از روسیه شده اند.

روسیه نسبت به آتش سوزی خیزش علیه طالبان در دره پنجشیر هشدار داد
وقتی چچن در آتش تروریسم سوزانده شد
هنگامی که اتحاد جماهیر شوروی در سال 1991 فروپاشید ، شورشیان چچن نیز فرصتی را مشاهده کردند. وی سپس به جمهوری تازه تاسیس روسیه اعلان جنگ داد. آنها خواستار آن هستند که چچن نیز به عنوان کشوری جدا از روسیه به رسمیت شناخته شود. اما روسیه حاضر نبود به هر قیمتی این شورشیان را به رسمیت بشناسد و به آنها استقلال بدهد. سپس این شورشیان در چچن توسط دودایف ، افسر ارشد نیروی هوایی روسیه رهبری می شدند. رئیس جمهور بوریس یلتسین ، رئیس جمهور وقت روسیه ، بلافاصله صدها افسر را برای گفتگو با شورشیان چچن به گروزنی فرستاد ، اما شورشیان همه افسران را بازگرداندند.

روابط طالبان روسیه: روسیه به شورشیان افغان هشدار داد ، طالبان می توانند پنجشیر را در چند ساعت تصرف کنند ، اما …؟
توافقنامه 1996 بین روسیه و شورشیان چچن
در سال 1994 ، با توجه به آتش فزاینده مخالفان ، روسیه ارتش خود را به جنگ در چچن فرستاد. در این مدت ، ارتش روسیه باعث ایجاد هرج و مرج در سراسر چچن شد. شورشیان چچن چندین ضد حمله را علیه ارتش روسیه آغاز کرده اند. میلیون ها نفر در این جنگ که حدود دو سال و نیم به طول انجامید جان باختند. به لطف آن روسیه با توجه به فشارهای بین المللی با شورشیان چچن توافقنامه صلح منعقد کرد. این توافقنامه به چچن استقلال قابل توجهی داد ، اما درخواست استقلال رد شد. در سال 997 ، ژنرال اصلان مسخادوف ، رئیس ارتش چچن ، به عنوان رئیس جمهور انتخاب شد.

طالبان به افغانستان می آیند ، روسیه نیروها را به تاجیکستان می فرستد ، تانک می فرستد
قیام چچن به محض به قدرت رسیدن پوتین سرکوب شد
در سال 1999 ، ولادیمیر پوتین به محض روی کار آمدن رئیس جمهور روسیه سرکوب علیه چچن را آغاز کرد. او در سال 2003 یک همه پرسی بحث برانگیز در چچن ترتیب داد و به آن خودمختاری بیشتری داد. از طریق این همه پرسی قانون اساسی جدیدی در چچن ایجاد شد. سپس به دستور پوتین انتخابات در چچن برگزار شد. احمد قدیروف ، رهبر طرفدار روسیه ، در انتخابات به صورت یک جانبه پیروز شد ، در حالی که اصلان مسخادوف ، رئیس جمهور سابق ، اجازه نامزدی را نداشت. در سال 2004 شورشیان چچن احمد قدیروف ، رئیس جمهور طرفدار روسیه را با انفجار یک بمب ترور کردند. سپس وضعیت در چچن دوباره شروع به وخامت کرد.

پوتین روسیه 011

ولادیمیر پوتین و سربازان ارتش روسیه

[ad_2]