
تحقیقات جدید نشان می دهد که انواع Covid 19 می توانند با انتشار در سلول های فوق العاده از پادتن جلوگیری کنند
ژوئن 13, 2021 [ad_1]
آنتی بادی هایی که بدن ما پس از واکسیناسیون برای جلوگیری یا جلوگیری از عفونت ویروس تولید می کند ، می تواند کاملاً قدرتمند باشد. این ویروس معمولاً با ورود به سلول و استفاده از آن به عنوان کارخانه برای تهیه کپی از خود ، در بدن ما گسترش می یابد که تا حد زیادی گسترش می یابد. همچنین سلولهای جدیدی برای انتشار عفونت پیدا می کند.
آنتی بادی های ما با مهار این ویروس کار می کنند و این از ورود ویروس به سلول های ما جلوگیری می کند. اما اگر ویروس مجبور نشود سلول را گسترش دهد تا به سلولهای اطراف منتقل شود ، چه باید کرد؟ آیا آنتی بادی های ما علیه آن کار می کنند؟ دانشمندان اخیراً این سوال را در مورد SARS-CoV2 که علت کوید -19 است ، مطرح کردند. ویروس کرونا بسیار مسری می تواند سلولهای انسان را جهش دهد. این می تواند سلول های آلوده را با اتصال آنها به سلول های اطراف به سلول های فوق العاده تبدیل کند.
ویروس کرونا به دلیل وجود هسته ها قادر به تقسیم شدن است
بزرگتر از سلولهای طبیعی و سرشار از مواد ژنتیکی ، این ابر سلول ها به عنوان یک کارخانه فوق العاده برای ویروس تاج خدمت می کنند. به این ابر سلول سینتیا نیز گفته می شود و به دلیل همجوشی بیش از یک سلول ، بیش از یک هسته (مرکزی که از ماده ژنتیکی سلول محافظت می کند) و سیتوپلاسم فراوان (غشای سلولی) دارد. به دلیل وجود تعداد زیادی هسته و سیتوپلاسم در یک سلول بزرگ ، ویروس کرونا ویروس می تواند به راحتی تقسیم شود (افزایش تعداد).
SARS-CoV-2 به سلولها اجازه می دهد بدون قرار گرفتن در معرض آنتی بادی هایی که قادر به از بین بردن آنها هستند ، تکثیر یابند. آنتی بادی های خنثی کننده آنتی بادی هایی هستند که مسئول محافظت از سلول ها در برابر عفونت هستند. در این مطالعه ، الکس سیگل و همکارانش انتقال دو شکل ویروس کرونا (آلفا و بتا) از سلول به سلول و حساسیت آنها به آنتی بادی ها را هنگام انتقال بررسی کردند. فرم آلفا که برای اولین بار در انگلستان کشف شد ، نسبت به آنتی بادی ها حساس است (یعنی آنتی بادی قادر به محافظت از بدن در برابر این نوع ویروس است) ، و فرم بتا موجود در آفریقای جنوبی نسبت به این آنتی بادی ها حساسیت کمتری دارد.
این مطالعه نشان داد که هر دو شکل ویروس کرونا می توانند در هنگام انتقال از یک سلول به سلول دیگر ، با موفقیت از پادتن فرار کنند. این نشان می دهد که اگر ویروس وارد بدن شود ، از بین بردن آن در سلول ها دشوارتر خواهد بود. ویروس ها قرن ها با انسان ها و حیوانات زندگی کرده اند ، بنابراین آنها راهی برای جلوگیری از شناخته شدن توسط سیستم ایمنی بدن ما ارائه می دهند. تصور می شود که آنتی بادی ها در جلوگیری از ورود به سلول میزبان و در قسمت هایی از بدن که قبلاً عفونت داشته اند ، تأثیر کمتری دارند. آیا این بدان معنی است که واکسن های ما در برابر ویروس هایی که از سلول به سلول دیگر منتقل می شوند بی اثر هستند؟
“سلول ها همچنین قادر به تولید آنتی بادی هستند”
سلول های T سلول های سفید خونی هستند که سلول های آلوده را پس از واکسیناسیون یا عفونت از بین می برند. انتقال ویروس ها از یک سلول به سلول دیگر توانایی آنها در انتشار عفونت را کاهش نمی دهد. این سلول ها همچنین قادر به تولید آنتی بادی هستند. سلول های T می توانند عفونت های قدیمی را به خاطر بسپارند ، و هنگامی که دوباره همان ویروس حمله می کند ، سریعاً برای جلوگیری از آن عمل می کنند. چه اتفاقی برای افراد مسن یا بخشهایی از سیستم ایمنی بدن ما از دست رفته است؟
عفونت ویروسی کرونر معمولاً طی دو هفته در افراد جوان ، بزرگسالان و کودکان سالم کنترل می شود. در افرادی که سلولهای T ناکارآمد دارند ، انتقال سلول به سلول می تواند آنتی بادی های خنثی کننده را مسدود کند و ممکن است عفونت طولانی تر باشد. لازم نیست نگران انتقال بی سلول واکسن از سلول به سلول باشیم ، اما مهم است که بدانیم ویروس چگونه گسترش می یابد تا بتوانیم به طور م stopثرتری جلوی آن را بگیریم.
(جنیا استاماتکی ، مدرس ارشد ایمنی شناسی ویروسی ، دانشگاه بیرمنگام)
[ad_2]