بیماری Kya Hai Disease X؟ بیماری X که در DR کنگو در حال شیوع است چیست ، همه چیز را در مورد همه گیری بعدی هندی بدانید – یک بیماری عرفانی مانند تاج گسترش یافته در کنگو ، یک پزشک ترسیده ، روسیه در حال تحقیق است

ژانویه 4, 2021 By CIds35 0

[ad_1]

نکات برجسته:

  • یک بیماری مرموز جدید در کشور آفریقایی جمهوری دموکراتیک کنگو در حال شیوع است.
  • این بیماری بیماری ایکس نام دارد و علائم آن در زنان کنگو مشاهده شده است.
  • به دنبال این افشاگری ، وحشت جهانی به وجود آمد و روسیه حتی تحقیق درباره این بیماری را آغاز کرد.

کینشاسا
یک بیماری مرموز جدید در کشور آفریقایی جمهوری دموکراتیک کنگو در حال شیوع است. این بیماری Disease X نامگذاری شده است. علائم این بیماری در یک زن کنگوئی مشاهده شده است. پس از این افشاگری ، وحشت جهانی به وجود آمد و روسیه تحقیقات در مورد این بیماری را آغاز کرد. در سال 1976 ، پروفسور ژان-ژاک مویمبه تامپوم ، که به کشف ویروس کشنده ابولا کمک کرد ، هشدار داد که بیماری جدید بسیار کشنده تر از ابولا است. بیایید همه چیز را در مورد بیماری X بدانیم …..

بیمار که در کنگو پیدا شد ، در پلاستیک نگهداری می شد و فقط از طریق یک پنجره اجازه صحبت با خانواده اش را داشت. هویت او هنوز از دنیا پنهان مانده است. کودک این زن نیز مورد معاینه قرار گرفت ، اما هیچ علائمی از بیماری وی یافت نشد. پزشک معالج زن نیز می ترسد. طبق گزارشی در روزنامه انگلیسی Daily Mail ، یک بیمار با علائم خونریزی دهنده در ایگاندو ، کنگو مشاهده شد.

“زن ممکن است اولین بیمار مبتلا به بیماری X باشد”
این بیمار از نظر ابولا مورد آزمایش قرار گرفته است ، اما پزشکان می ترسند که وی اولین بیمار مبتلا به “بیماری X” باشد. این گزارش می گوید ویروس جدید می تواند مانند یک تاج به سرعت گسترش یابد ، اما تعداد افرادی که در اثر آن می میرند می تواند بیش از ابولا باشد. تحقیقات ابولا در مورد یک بیمار تمفوم منفی بود که باعث افزایش سوicion ظن شد. این زن سپس سایر بیماری ها را بررسی کرد ، اما همه آنها منفی بودند. پزشکان می ترسند که این بیماری خیلی سریع در سراسر جهان گسترش یابد.

طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی ، X در بیماری X به معنای غیرمنتظره است. در همین حال ، سازمان بهداشت عمومی روسیه تحقیق در مورد همه منابع و گزارشات این بیماری جدید را آغاز کرده است. پروفسور ژان در مصاحبه با CNN گفت: امروز ما در دنیای ویروس های جدید هستیم. و این ویروس ها به تهدیدی برای بشریت تبدیل خواهند شد. وی گفت كه معتقد است كه اپیدمی آینده خطرناكتر از ویروس كرونا خواهد بود و ویرانگرتر خواهد بود.

پزشک معالج زن نیز می ترسد
پزشکان معالجه زنان در کنگو نیز ترسیده اند. دکتر دادین بونکول گفت: “همه ما می ترسیم. هیچ کس از ابولا چیزی نمی دانست. هیچ کس حتی کوید -19 را نمی شناخت. ما باید از بیماری های جدید بترسیم. تمفوم گفت که بشریت با تعداد نامشخصی از ویروس های جدید روبرو است. وی گفت جنگل های بارانی آفریقا تهدیدی برای ویروس های جدید و کشنده است.

طبق مطالعه دانشگاه ادینبورگ انگلیس ، هر سه تا چهار سال یک ویروس جدید وارد جهان می شود. به گفته استاد دانشگاه مارک وولهاوس ، بیشتر ویروس ها از حیوانات ناشی می شوند. دانشمندان گفتند اگر حیوانات وحشی گزیده شوند ، بیماری های همه گیر مانند ابولا و ویروس تاج پیروز می شوند. وی گفت: حیوانات زنده پرورش یافته در بازارهای مرطوب مانند ووهان در معرض خطر بیشتری هستند و می تواند در هر یك از این حیوانات شیوع “بیماری X” باشد. پیش از این ، دانشمندان بازار این گونه حیوانات زنده را که مسئول شیوع بیماری هایی مانند انسان مانند آنفلوانزا و SARS بودند ، برگزار می کردند.

[ad_2]